Else Kåss & Markus Neby med gjester

Lørdag 25. september kl. 19:15

Sted: Parkteatret

Pris: 390,-

Else Kåss & Markus Neby med gjester

Else Kåss Furuseth & Markus Neby tar turen til NonStopFestivalen for å gjøre det de kan best: Å lage herlig lavkulturell lørdagsstemning. Det blir gjester, morsomme historier og musikalske innslag. Vi garanterer god og uhøytidelig feststemning!

Else Kåss Furuseth startet i radio, men beveget seg rask over til TV hvor hun har vunnet flere gullruter for sine programmer. I 2013 mottok hun Oslo bys kunstnerpris, blant annet på bakgrunn av soloforestillingen «Kondolerer». Forestillingen har høstet massiv publikumsros og ble etterfulgt av suksessforestillingene «Mot i Brøsta» og «Gratulerer».

Markus er en original komiker som tilbyr underholdning av høy kvalitet med lavere terskel enn en teppekant. Han ble kjent som programleder i «P3Morgen» og har mottatt flere priser for sin medvirkning der.

Gjennom tre sesonger har Markus og Else ledet sitt populære talkshow «Kåss til Kvelds» på NRK. Det blir garantert fest og fyrverkeri når denne dynamiske duoen på lavkulturelt vis utforsker teaterets rom på NonStopFestivalen!