Festivalpass – Nonstop Internasjonale Teaterfestival 2023

Mandag 18. september, kl. 06:00

Sted:

Pris: 990,-

Festivalpass – Nonstop Internasjonale Teaterfestival 2023

KJØP FESTIVALPASS!

Velg fritt mellom variert og spennende teater for en beskjeden pris – gyldig hele festivalperioden!

Med festivalpass kan du få maksimalt ut av festivaluka med mange forskjellige sceneopplevelser. Skal du på mer enn to-tre arrangementer, lønner det seg med festivalpass.

NB! Begrenset antall pass.

Festivalpasset kan brukes på alle nonstopfestivalens forestillinger, konserter og arrangementer som er åpne for publikum.

Hvordan gjør jeg det?

Ved kjøp av festivalpass får du en rabattkode i eposten sendt ut fra billettsystemet vårt. For å benytte rabattkoden til å reservere plass på de forestillingene du vil se gjør du følgende: Klikk kjøp billett på den forestillingen du ønsker å reservere plass på. Velg Ordinær billett og trykk finn billetter. Velg din plass og klikk fortsett. Logg inn med din bruker, evt. hopp over innlogging. Fyll ut navn, adresse osv. og skriv inn rabattkoden du har fått i feltet for rabattkode. Klikk på Aktiver, deretter huk av for at du godtar vilkår og betingelser, og til slutt klikk på kjøp. Deretter kan du hente plassbilletten din. Husk at du kun kan hente én plassbillett pr. forestilling.

På forestillingen viser du frem plassreserveringen som billett. Det lønner seg å være tidlig ute med å reservere.  

NB: reserver plass kun på de forestillingene du vet du skal se, så du ikke tar opp en plass som andre vil benytte seg av. Trenger du hjelp med reservasjoner eller har spørsmål, send en epost til post@mosskulturhus.no